שעועית ירוקה ותבשיל פטריות פורטובלו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 98 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בייקון, שעועית, שקדים פרוסים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב שקדים פרוסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס גנאש שוקולד אבוקדו כמו קינוח. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו תבשיל שעועית ירוקה פטריות, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים בייקון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, ומטגנים עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים מהמחבת לניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים שמן זית למחבת, ומנמיכים את האש לבינונית. כשהשמן חם מוסיפים פטריות ובצל; מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהבצל מתחיל להיות שקוף.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים שום, ומטגנים במשך כמה דקות, רק עד ריחני. מערבבים פנימה את מרק הפטריות והשקדים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח מתובל ופלפל לבן, ומתפוררים בבייקון. מערבבים בעדינות את השעועית הירוקה, ואז מעבירים את התערובת לכלי קדירה.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס