תבשיל פירות ים במפרץ צ'ספיק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם תפוחי אדמה, פטרוזיליה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תבשיל פירות ים, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר כבד ומטגנים את הבצל, שום, כרישה ושומר עד שהתרכך מעט, כ -8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את העגבניות, תפוחי אדמה, יין, מלאי, טימין, אורגנו, ועלה דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מחית את התערובת בבלנדר או מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים דרך מסננת בסדר ולחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את גרידת התפוז, זעפרן, מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת במקצת, על 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
זעפרן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בינתיים, מחממים את התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מברשת את פרוסות הלחם עם חמאה מומסת העליון עם שום. טוסט בתנור עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
חותכים את הדג לחתיכות על 2 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
9
מוסיפים לרוטב ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד הדג כמעט נעשה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריט
10
מוסיף את בשר סרטנים וצדפות. מערבבים, ואז לכסות. מבשלים עד שהצדפות נפתחות. שמור 1 כוס של הנוזל להכנת Rouille.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
11
הכן את הרוויל.
12
מניחים 1 חתיכת לחם שום בכל קערה, ואז כפית בדגים ומרק. תארגן את הצדפות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה