תבשיל פירות ים עם שומר ותימין
תבשיל פירות ים עם שומר ותימין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, עלי קורנית, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו מרק פירות ים עם בייקון ותימין, סקווש קלוי ושומר עם טימין, ו מהיר פוקצ'ה עם שומר וטימין (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מולים, 1 1/4 בצל כוסות, יין, 8 גבעולי פטרוזיליה בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד מולים פתוחים, רועד סיר לעתים קרובות, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר מולים לקערה גדולה כדי להתקרר (להשליך כל מולים שאינם פתוחים). מסננים בישול נוזלי לתוך כוס מדידה גדולה; להשליך ירקות מסננת.
הוסף מספיק מים לבישול נוזלי כדי למדוד 2 כוסות בסך הכל.
הסר מולים פגזים אם תרצה בכך.
ממיסים חמאה באותו סיר גדול על אש בינונית.
להוסיף 1 1 1/4 כוסות בצל, כרישה, ושומר וsauté עד כרישה הם רכים, ערבוב לעתים קרובות, כ -7 דקות.
מוסיפים נוזלים שמורים של mussel לבישול, 4 גבעולי פטרוזיליה, מיץ צדפות, גבעולי טימין ועלי דפנה. מבשלים שנחשפו עד שהירקות רכים ונוזלים מצטמצמים ב-1/3, כ-25 דקות.
להוסיף הליבוט וצדפות מרק ומבשלים עד אטום במרכז, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר הליבוט וצדפות לקערה. השליכו עלי פטרוזיליה, עלי קורנית ועלי דפנה.
להקציף קרם fraîche וחלמונים ביצה בקערה בינונית להתמזג.
לטאטא ב 1/2 כוס חם בישול נוזלי מן הסיר. בהדרגה מערבבים חלמון לתוך תבשיל. מבשלים מעל חום בינוני עד הנוזל מתעבה מעט, ערבוב כל הזמן, על 5 דקות (לא מאפשרים תערובת לרתיחה). להחזיר הליבוט, צדפות, ומולים למחבת. מבשלים עד הליבוט מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. מערבבים 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים בקערות רדודות מחוממות.
* קרם פרש נמכר במספר סופרמרקטים. אם לא זמין, חום 1 כוס שמנת כדי פושר (85°F).
הסר מהחום ומערבבים ב 2 כפות חלב חמאה. לכסות ולתת לעמוד באזור חם, ללא טיוטה עד מעובה מעט, 24 עד 48 שעות, בהתאם לטמפרטורת החדר. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.