תבשיל פירות ים קאג'ון פיקנטי הוא מנה עיקרית המגישה 8. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 434 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הקג'ון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שהוא הגיע למקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, מיץ צדפות, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 73%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל פירות ים קאג'ון חריף, תבשיל פירות ים קאג'ון חריף, ו תבשיל פירות ים פיקנטי.
הוראות
1
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה בסיר גדול או בתנור הולנדי. מבשלים את הנקניקיה עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מפזרים את הקמח על הנקניקייה ומבשלים תוך ערבוב עד שהוא קלוי קלות והבשר מצופה היטב, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
3
מוסיפים את תיבול הקג ' ון, השום, הפלפלים והבצל וממשיכים לבשל עד שהירקות מתרככים, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את מיץ הצדפות, העגבניות ו -4 כוסות מים, מגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית הסיר, ומגבירים את האש כדי להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מנמיכים מעט את האש ומבשלים עד שהתבשיל מסמיך והטעמים מתמזגים, כ - 30 דקות. מערבבים בעדינות את הדגים והשרימפס. מבשלים, מוודאים שהתבשיל לא מבעבע במרץ, מערבבים פעם או פעמיים, עד שהשרימפס והדגים זה עתה הפכו אטומים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
6
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה. מתבלים במלח ומגישים מעל אורז.
תבשיל עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות אליס הולברוק מיטשל כרם קברנה סוביניון. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-55 דולר לבקבוק.
אליס הולברוק מיטשל ויניארד קברנה סוביניון
אודם עמוק וכהה בצבע עם ארומטים נפיצים של אוכמניות, תות, פלפל אנגלי וקירש. החיך בעל מרקם עשיר עם טעמי פירות גדולים של דומדמניות בר, קסיס ופאי אוכמניות יחד עם תווים של קולה, עשבי תיבול מלוחים, שוש והל. יין זה בעל גוף מלא עם פירות בשלים להפליא וטאנינים יציבים המובילים לגימור ארוך ונעים.