תבשיל שעורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 342 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מרק עוף פחות נתרן, פלפל טחון, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל שעורה, תבשיל שעורה פטריות, ו תבשיל תירס שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מפזרים עוף ועגל באופן שווה עם 1 3/4 כפיות תבלינים תערובת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
עגל
4
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
5
מוסיפים עוף ועגל למחבת; מבשלים 5 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
עגל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר תערובת עוף מחבת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הפחת חום למדיום.
8
מוסיפים בצל ופלפל בל למחבת; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
להוסיף תערובת תבלינים הנותרים, טימין, פלפל אדום, עלה דפנה למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
עלי דפנה
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הוסף שעורה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
11
מוסיפים מרק ומרכיבים הנותרים; מביאים לרתיחה. מערבבים בתערובת עוף. כיסוי ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.