תבשיל תפוחי אדמה עוף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל תפוחי אדמה עוף. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמנת, חמאה, תערובת מרק בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 46%, המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל עוף תפוחי אדמה, תבשיל עוף ותפוחי אדמה גביני, ו תבשיל עוף ותפוחי אדמה גביני עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה ומים ב -3 קו. צלחת בטוחה במיקרוגל. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 12-15 דקות או עד שהם רכים. בינתיים מחלקים עוף בין שניים משומנים 8 אינץ'. כלי אפייה מרובעים.
מסננים תפוחי אדמה ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים שמנת חמוצה, גבינת צ ' דר, חמאה, גבינת פרמזן, תערובת מרק, תרד, גזר, מלח, אבקת שום ופלפל; מועכים לתערובת אחידה. כף מעל עוף; מפזרים פירורי לחם.
אופים קדירה אחת, לא מכוסה, בחום של 350 למשך 45-50 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד. מכסים ומקפיאים את הקדירה שנותרה עד 3 חודשים.
לשימוש בקדרה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.