תות ושוקולד לנענע-קצפת פאי
תות ושוקולד לנענע-קצפת פאי לוקח מסביב 3 שעות ו -40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 791 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן למנה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש אבקת סוכר, מלח, שמנת כבדה ותערובת אבקת ג'לטין בטעם תות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 24%, וזה לא כל כך מצוין. קצפת תות שמנת עם רוטב תות טרי {קינוח ללא אפייה בצנצנות!}, תות שדה, ו תות שדה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ציוד מיוחד: מערבל מעמד או מערבל יד חשמלי
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
במחבת בגודל 13 על 9 אינץ ' מוסיפים את הבייגלה, החמאה ו -2 כפות הסוכר. מערבבים לאיחוד. לחץ על תערובת לתחתית התבנית ואופים 8 עד 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
במיקסר מעמד או בקערה בינונית מוסיפים את גבינת השמנת, 2 כפות סוכר, אבקת סוכר, אבקת קקאו ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה נקייה שלבו 2 כוסות מהשמנת הכבדה, הווניל, 1 כף סוכר וקורט מלח והקציפו עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים בעדינות את הקצפת לתערובת גבינת שמנת ומורחים אותה באופן אחיד על קרום הבייגלה שהתקרר.
מוסיפים את מיץ האננס לסיר קטן על אש בינונית-גבוהה, ומביאים לרתיחה.
מסירים מהאש, מוסיפים את אבקת הג ' לטין ומערבבים להמסה.
מוסיפים את התותים ונותנים לתערובת להגיע לטמפרטורת החדר או לצנן אותה במהירות מעל קערה מלאה במי קרח תוך כדי הקצפה.
יוצקים את תערובת הג ' לטין מעל שכבת גבינת שמנת ומקררים עד סט, על 1 שעה.
מקציפים את 2 כוסות השמנת הכבדה הנותרות עם 2 כפות הסוכר הנותרות. כאשר שכבת ג ' לטין תות מוגדר, להחליק את הקצפת מעל הדף ומפזרים באופן שווה עם שבבי שוקולד. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג]()
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.