תירס בגריל על קלח עם חמאת מנגל
תירס בגריל על קלח עם חמאת מנגל נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מלח כשר, פפריקה, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוף בגריל איטלקי ברביקיו, תירס בגריל עם חמאת צ'יפוטלה, ו תירס בגריל על קלח עם חמאת עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
תירס בגריל מושלם, מתכון כדלקמן
מחממים את השמן במחבת סאוט בינונית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את אבקת אנצ ' ו, פפריקה, כמון וקיין ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים 1/2 כוס מים ומבשלים עד שהתערובת מתעבה והמים מפחיתים.
מניחים את החמאה במעבד מזון, מוסיפים את תערובת התבלינים ורוטב ווסטרשייר ומעבדים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל, מגרדים את התערובת לקערה קטנה, מכסים ומקררים לפחות 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה ולהפיץ את החמאה על התירס בזמן חם.
מחממים את הגריל עד בינוני.
משוך את הקליפות החיצוניות למטה האוזן לבסיס. הסר את המשי מכל אוזן של תירס ביד. מקפלים קליפות בחזרה למקום ולקשור את הקצוות יחד עם חוט המטבח.
מניחים את האוזניים של תירס בקערה גדולה של מים קרים עם 1 כף מלח במשך 10 דקות.
הסר תירס מהמים ולנער עודף.
מניחים את התירס על הגריל, לסגור את המכסה ואת הגריל במשך 15 עד 20 דקות, הופך כל 5 דקות, או עד גרעינים מכרז כאשר פירסינג עם סכין קילוף.
הסר את הקליפות ולאכול על קלח או להסיר את הגרעינים.
כיצד להסיר גרעינים תירס מ cob: כדי להסיר גרעינים של גושים או תירס מבושל, לעמוד זקוף על קצה הגבעול שלה במחבת גדולה, מחזיק קצה עם אצבעות.
חותכים את הצדדים של קלח עם סכין חיתוך חדה, שחרור גרעינים מבלי לחתוך לתוך קלח. הפעל קצה משעמם של סכין במורד קלח לשחרר כל תירס ונוזל הנותרים.