תפוחים קלויים וכרוב ניצנים
תפוחים קלויים ונבטים בריסל היא תוספת צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית וצמחונית לקטו אובו . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 142 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 209 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מיץ מלימון, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון ספונקולרי של 98% , המנה הזו מרהיבה. מתכונים דומים: נבטי בריסל קלויים עם בצל אדום ופנצ'טה , תפוחי אדמה צלויים עם אצבעות וכרוב ניצנים , וכבטי בריסל קלויים עם פנטן מזוגג ואגוזי פקאן .
הוראות
מחממים תנור ל-425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
מסדרים נבטי בריסל קפואים בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה; מפזרים חתיכות תפוח ובצל באופן שווה סביב תבנית האפייה.
מטפטפים את הנבטים, התפוחים והבצל בשמן זית; מפזרים מלח, פלפל שחור ואבקת שום. לזרוק את התערובת בעדינות לציפוי.
צולים בתנור שחומם מראש עד שהנבטים חמים וריחניים, כ-20 דקות.
מפזרים גרידת לימון וסוחטים מיץ מלימון גרידת על הנבטים להגשה.