קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

תפוחי אדמה אפויים גביני

תפוחי אדמה אפויים גביני
תפוחי אדמה אפויים גביני עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, מיונז, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו פעמיים אפוי תפוחי אדמה גבינה, גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה, ו גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
אופים תפוחי אדמה ב 375° במשך 1 שעה או עד מכרז. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך פרוסה דקה את החלק העליון של כל תפוח אדמה; לגרוף את עיסת, עוזב קליפה דקה. בקערה, מחית את עיסת, ביצה, חלב, מיונז, 1/2 כוס גבינה, מלח ופלפל. כף לתוך קליפות תפוחי אדמה. למעלה עם בצל, בייקון וגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיונזמיונז
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
בייקוןבייקון
בצלבצל
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה
2
מניחים במחבת אפייה קטנה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים, חשוף, ב 375° במשך 25-30 דקות או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור