תפוחי אדמה אפויים גביני
תפוחי אדמה אפויים גביני עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, מיונז, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו פעמיים אפוי תפוחי אדמה גבינה, גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה, ו גביני פעמיים אפוי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
אופים תפוחי אדמה ב 375° במשך 1 שעה או עד מכרז. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך פרוסה דקה את החלק העליון של כל תפוח אדמה; לגרוף את עיסת, עוזב קליפה דקה. בקערה, מחית את עיסת, ביצה, חלב, מיונז, 1/2 כוס גבינה, מלח ופלפל. כף לתוך קליפות תפוחי אדמה. למעלה עם בצל, בייקון וגבינה הנותרים.
מניחים במחבת אפייה קטנה ungreased.
אופים, חשוף, ב 375° במשך 25-30 דקות או עד מחומם דרך.