קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה אפויים פעמיים על ידי דייזי ברנד

תפוחי אדמה אפויים פעמיים על ידי דייזי ברנד
פעמיים תפוחי אדמה אפויים על ידי דייזי המותג נטול גלוטן, תוספת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 476 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם חלב, כבד מלח, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם כפית ציון 50%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון טבילה דייזי, עוגת הפירות של דייזי, ו עוגת דייזי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות. שוטפים ומייבשים היטב את תפוחי האדמה. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר אלומיניום ואופים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוציאים מהתנור. תוקעים חורים בתפוחי האדמה ומחזירים לתנור לעוד 30 דקות או עד שנוקבים בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בינתיים מטגנים ומפוררים את הבייקון. קוצצים את הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מוציאים את תפוחי האדמה ומצננים 10 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות. פורסים את 1/3 העליון של כל תפוח אדמה לאורכו. מחזיקים כל תפוח אדמה במגבת נקייה, חלולים את קליפות תפוחי האדמה בעזרת כף ומשאירים כ-1/4 אינץ ' מתפוח האדמה מבפנים כדי למנוע את התפרקותו במהלך האפייה. בקערה גדולה שלבו פנים תפוחי אדמה, חמאה, שמנת חמוצה, 1/2 כוס גבינת הצ ' דר, שמנת כבדה, חלב, מלח ופלפל. מועכים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה בייקון ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
ממלאים כל קליפת תפוחי אדמה בתערובת הפירה. למעלה עם 2 כוסות הנותרים של גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
מפזרים כל אחד עם אבקת צ ' ילי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
7
אופים 15 דקות או עד שהגבינה נמסה. למעלה עם בובות נוספות של שמנת חמוצה, אם תרצה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות