קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

תפוחי אדמה-בייקון טורט

תפוחי אדמה-בייקון טורט
טורטה תפוחי אדמה-בייקון דורש בסביבה 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1067 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-196 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. צאו לחנות והרימו טימין, אפיית תפוחי אדמה, חמאה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה-בייקון טורט, תפוחי אדמה-בייקון טורט, ו תפוחי אדמה-בייקון טורט.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
במחבת על אש בינונית מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומניחים בצד. מפוררים את הבייקון כשהוא קריר למגע.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
בינתיים, בסיר קטן מחממים את הטימין והשמנת על אש נמוכה לרתיחה חשופה. מכבים את האש ומניחים לתפוח כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
הסר את ענפי הטימין.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
7
מוציאים את תבנית הפאי מהמקרר. פורסים את תפוחי האדמה לשניים לאורכם ואז פורסים דק את תפוחי האדמה. עובדים במעגלים, מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה בקרום הפאי, עוצרים לתבל כל שכבה במלח, פלפל וכ - 1/4 מהבייקון המתפורר. ממשיכים בשכבות עד שתבנית הפאי כמעט מלאה. מעליהם שכבה אחידה של הגבינה ויוצקים בעדינות שמנת מסביב ומעל כל הפשטידה, ומאפשרים לה לחלחל מטה בין פרוסות תפוחי האדמה. (אתה לא יכול להשתמש בכל הקרם.)
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
מרדדים את הדיסק הנותר של בצק בקירור. מכסים את הפשטידה בבצק ומכווצים את הקצוות סגורים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
מברישים את החלק העליון ואת קצוות הקרום בשטיפת ביצים. הכינו כמה חריצים במרכז הקרום העליון, כדי שהאדים יימלטו, והניחו את תבנית הפאי על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
אופים את הטורט עד שהקרום שחום ופריך ותפוחי האדמה מבושלים, בערך 50 עד 60 דקות. אם קצוות הקרום שחומים מדי, מכסים אותם בכמה רצועות נייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מוציאים את הפשטידה מהתנור ונותנים לנוח לפחות 15 דקות לפני שחותכים לטריזים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מכניסים את החמאה, הקמח והמלח למעבד המזון, ודופקים קלות רק עד שהתערובת דומה לחול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
13
מוסיפים את המים, 1 כף בכל פעם, פועמים לזמן קצר לאחר כל כף מים. המשיכו להוסיף מים עד שהבצק רק מתחיל להתאסף לגושים גדולים יותר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
14
מעבירים כמויות שוות מהבצק ל -2 שקיות ניילון הניתנות לסגירה חוזרת וטופחים כל אחת לדיסק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
15
מניחים לנוח במקרר למשך 30 דקות לפחות.
16
הסר 1 מהדיסקים מהשקית למשטח מצופה קמח. בעזרת מערוך מרדדים את הבצק לסיבוב של 10 אינץ'. התאימו בעדינות את הבצק המגולגל לתבנית פאי בגודל 9 אינץ', והכניסו למקרר בזמן שאתם מכינים את מרכיבי הטורט.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה