קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות1
ציון בריאות57
מגזין

דג-חרב בגריל עם סלסה יוונית לסלט

דג-חרב בגריל עם סלסה יוונית לסלט
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג-חרב בגריל עם סלסה יוונית לסלט יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך שמן זית כתית נוספת, פלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו דג חרב בגריל עם סלסה אבוקדו, דג חרב בגריל עם סלסה פפאיה, ו סטייקים דג חרב בגריל עם סלסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השום, מיץ לימון, 6 כפות של שמן זית, ואת אורגנו בשקית ניילון גדולה עם סגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
אורגנואורגנו
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מוסיפים את דג החרב ומשרים במקרר, הופכים את התיק פעם או פעמיים, במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
3
לזרוק את העגבניות עם המלח ולנקז במסננת במשך 15 דקות. להתייבש על מגבות נייר. משרים את הבצל האדום במי קרח במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצל אדוםבצל אדום
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מסננתמסננת
4
לנקז ולטפוח יבש.
5
מערבבים את העגבניות, בצל, מלפפון, זיתים, צנוניות, פטה, צלפים, חומץ, ואת 2 כפות הנותרים שמן זית בקערה גדולה. לזרוק היטב ומתבלים עם מלח ופלפל. אתה צריך בערך 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
מלפפוןמלפפון
צנוןצנון
עגבנייהעגבנייה
חומץחומץ
צלפיםצלפים
זיתיםזיתים
בצלבצל
גבינת פטהגבינת פטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
הכינו אש פחם ואפשרו לגחלים להישרף לאפר אפור. שמן קלות את הגריל ולהגדיר כ 4 אינץ ' מן הגחלים. (לחלופין, מחממים מחבת גריל משומנת היטב גדולה או מחממים את המטגן ומקימים מחבת מטוגנת כ-4 אינץ ' מהחום.)
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
גרילגריל
מחבתמחבת
7
הסר את הדג חרב מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר. מתבלים משני הצדדים במלח ופלפל. גריל או צלייה עד השחמה קלה מעט המשרד למגע, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרינדהמרינדה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
גרילגריל
8
מגישים על צלחות מחוממות עם כפית של סלסה.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
9
מקשטים כל צלחת עם קמצוץ של בזיליקום מגורר.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
10
תגיש את שאר הסלסה בצד.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.