קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

תפוחי אדמה מרוסקים

תפוחי אדמה מרוסקים
תפוחי אדמה מרוסקים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 222 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לכו לחנות ותרימו טימין טחון, תפוחי אדמה צהובים, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מרוסקים, תפוחי אדמה מרוסקים, ו תפוחי אדמה מרוסקים.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ממלאים מים כדי לכסות את תפוחי האדמה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לבשל את תפוחי האדמה עד רך אבל לא רגשני, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
לנקז ולאפשר תפוחי אדמה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, לשלב שמן זית, חמאה, חומץ בלסמי, שום, רוזמרין, מרווה, טימין, מלוח, מלח ים ופלפל בקערה. מערבבים עם מזלג לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
4
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מניחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית האפייה מוכנה, ולחץ קלות על תפוחי האדמה כדי לרסק אותם חלקית. כפית את תערובת שמן עשב על כל תפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות של תפוחי האדמה מתחילים לפריך, כ 25 דקות. מגניב במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד