קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות21
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה מתוקים צלויים ובצל עם רוזמרין ופרמזן

תפוחי אדמה מתוקים צלויים ובצל עם רוזמרין ופרמזן
אם יש לך מלח, פלפל טחון גס, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים צלויים ובצל עם רוזמרין ופרמזן, רוזמרין קלוי בטטות ובצל, ו תפוחי אדמה עם רוזמרין צלוי בפרמזן.

הוראות

1
הגדר 1 מתלה במרכז ו 1 מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור מחממים ל 375°f. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם לסכל.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים תפוחי אדמה מתוקים על גיליון 1; טפטוף עם 6 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
דַק-דַק-
3
מפזרים שום, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל. לזרוק מעיל, ואז להפיץ בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים בצל על תבנית אפייה שנייה; טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן ומפזרים הנותרים 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. לזרוק מעיל, ואז להפיץ בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מניחים גיליון עם תפוחי אדמה על מתלה וסדין במרכז עם בצל על מתלה תחתון בתנור. צלי עד תפוחי אדמה הם מכרז ובצל הם מכרז וחום בקצוות, ערבוב כל 10 דקות, על 30 דקות בסך הכל עבור תפוחי אדמה ו 35 דקות בסך הכל עבור בצל. (ניתן להכין 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר מכוסה באופן רופף בנייר כסף. לחמם מחדש חשף ב 375°f תנור על 10 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מערבבים בטטות ובצל בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מפזרים גבינת פרמזן ורוזמרין וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל; מגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות