תפוחי אדמה פריכים עם שמיר & בצל
תפוחי אדמה פריכים עם שמיר & בצל הוא מנות ראשונות המגישה 6. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ואת המתכון כולו 30 יש 214 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תפוחי אדמה desirée, שמן זית, בצל, ושמיר. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מטבל ירקות שמיר לימון פריך, כריכי סלמון פריכים עם חזרת-מיונז שמיר, ו מקלות דגים אפויים פריכים עם רוטב שמיר מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה.
להוסיף תפוחי אדמה, להחזיר לרתיחה, ואז לבשל 3 דקות.
ניקוז ממש טוב, להשאיר במסננת במשך 10 דקות כדי קיטור יבש. לזרוק עם שמן, בצל ותבלינים בתוך פח צלייה גדול.
מחממים תנור 220c / 200c מאוורר / גז 7 ולשים את תפוחי האדמה. צלוי במשך 30 דקות, ערבוב באמצע הדרך, עד זהוב ופריך. מערבבים בשמיר ומחזירים לתנור במשך 5 דקות, ולאחר מכן מגישים.