קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

תפוח אדמה זהב יוקון ולביבות ארטישוק ירושלמיות עם תפוח-מיונז חזרת ותרמסלטה

תפוח אדמה זהב יוקון ולביבות ארטישוק ירושלמיות עם תפוח-מיונז חזרת ותרמסלטה
מתכון תפוח אדמה זהב יוקון ולביבות ארטישוק ירושלמיות עם מיונז חזרת תפוחים ו Taramasalatan מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך taramasalatan הוא מיונז קרפיון יווני, בצל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה זהב יוקון, תפוחי אדמה יוקון זהב מוקרם עם חזרת, Gruyere ובצל מתוק, ו תפוח אדמה גראטן זהב ארטישוק-יוקון.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את חזרת, רסק תפוחים, חומץ, חרדל, ומיונז. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: הרוטב יכול להתבצע ומאוחסן, במיכל אטום במקרר, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
קו קערה גדולה עם מפית בד נקי או מגבת מטבח ללא מוך.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
עבודה בקבוצות, להשתמש בצד הגדול יותר של פומפיה תיבת או מעבד מזון מצויד מצורף פומפיה כדי לגרר בגסות תפוחי אדמה, ארטישוק ירושלמי, ובצל. כאשר הם מגורדים, מעבירים את הירקות לקערה מרופדת במגבת. אספו את פינות המגבת וסחטו כמה שיותר נוזל עודף ככל האפשר מהירקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיהפומפיה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים את הירקות סחוטים לקערת ערבוב יבשה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מוסיפים את הביצה והפטרוזיליה ומערבבים לשלב. תוך ערבוב התערובת, בהדרגה להוסיף את הקמח, ערבוב היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
במחבת sauté גדולה על חום גבוה בינוני, חום 1/4 אינץ ' של שמן עד חם אבל לא מעשן. בדוק את הבלילה לבישול על ידי טיגון כמות קטנה של הבלילה בשמן החם—זה צריך להחזיק יחד ולא להתפרק כאשר התהפך. במידת הצורך, להוסיף קמח נוסף, 1 כף בכל פעם, אבל לנסות להוסיף מעט קמח ככל האפשר כדי ליצור לביבות אור.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
עבודה בקבוצות, ירידה 2-כף בגודל של הבלילה לתוך השמן החם ולהשתמש בחלק האחורי של כף כדי ללחוץ על הבלילה לתוך פנקייק בקוטר 1/2 אינץ'. מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד חום זהוב, כ 2 דקות. הפוך את הלביבות ולהמשיך טיגון עד חום זהוב, על 2 דקות. כשהם מסיימים לבשל, מעבירים את הלביבות לתבנית נייר מצופה במגבת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
מסדרים את הלביבות על צלחת גדולה או מגש וחצי העליון עם מיונז חזרת תפוחים וחצי עם taramasalata.
מרכיבים שתצטרך
TaramasalataTaramasalata
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2
מפזרים עירית טחון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)