תפוח אדמה חם Fingerling וסלט פורל מעושן נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שמן זית, פורל, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוח טארט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים מהיר וקל כקינוח. נסו סלט תפוחי אדמה חם Fingerling, סלט תפוחי אדמה קלוי חם, ו סלט שעועית לבנה חמה עם פורל מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
אם באמצעות צלפים מלח נרפא, לשים בקערה קטנה, לכסות עם מים, ולתת להשרות 10 דקות כדי להסיר מלח; לשטוף ולטפוח יבש לחלוטין. (עבור צלפים ארוזים במי מלח, לשטוף היטב יבש לטפוח.)
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים, חשופים, עד במכרז כאשר פירסינג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
ניקוז.
5
בינתיים, לשלוף ולהשליך את העור מן פורל. לשבור את הדג לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
6
הגדר מחבת 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף שמן זית; כאשר הוא מתחיל אדווה, להוסיף צלפים (להשתמש potholder ולעמוד אחורה-השמן עלול להתיז). לבשל, ערבוב פעם אחת, עד פירות יער נפתחו והם חום בהיר פריך, על 1 דקה.