תפוח אדמה קרמי וסלט פרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח אדמה קרמי סלט פרושוטו. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פרושוטו, שמן זית, חרדל אבן הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תפוח אדמה קרמי וסלט פרושוטו, פרושוטו וסלט קרוטטין עם ויניגרט שמנת Lardon, ו סלט האביב עם סלק, פרושוטו & קרם בצל רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הסלט: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מברשת תבנית אפייה עם שמן הזית ולארגן את הפרושוטו בשכבה אחת.
אופים עד השומן הוא שניתנו ואת prosciutto הוא פריך, 12 עד 14 דקות.
הסר את prosciutto מתלה ולתת מגניב לחלוטין, ואז לשבור לחתיכות ולהניח בצד.
בינתיים, למלא סיר גדול עם מים קרים; להוסיף את תפוחי האדמה וקורט של מלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד תפוחי האדמה הם רק מזלג מכרז, על 15 דקות. (תפוחי האדמה ימשיכו לבשל כאשר אתה מסיר אותם מהמים, ואתה לא רוצה סלט תפוחי אדמה רגשני!)
מסננים במסננת, ולאחר מכן מניחים את המסננת מעל הסיר שעכשיו ריק, את החום, כדי לאפשר את הלחות העודפת להתאדות מתפוחי האדמה.
הפוך את הרוטב: בקערה גדולה, לטאטא את המיונז, בצל ירוק, סוכר, פפריקה, חרדל וחומץ. טעם ולאחר מכן מתבלים במלח וכמה טחנות פלפל.
מוסיפים את תפוחי האדמה לקערה עם הרוטב בעדינות לזרוק. מקררים לפחות 1 שעה.
מפזרים את פרושוטו פריך על גבי לפני ההגשה.