תרד, בצל מקורמל, ותפוחי אדמה מוקרמים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם חמאה, גבינת מונסטר, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . מתכונים דומים: גזר לבן & בצל מוקרם מוקרם, גזר לבן, שזיף וקרמל בצל מוקרם, ו תפוחי אדמה, בצל מקורמל, וגבינת עזים מוקרמים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
שלב את תפוחי האדמה והתרד בתבנית אפייה 9x13 אינץ'; להפריש.
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד חום כהה, על 15 דקות. מערבבים את השום והקמח; לבשל 1 דקה יותר. מתבלים במלח ומערבבים את החלב והשמנת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; לבשל ומערבבים עד הרוטב התעבה, על 10 דקות. מערבבים 3/4 של גבינת מונסטר עד מומס, ויוצקים על תפוחי האדמה.
מכסים את תפוחי האדמה בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש 30 דקות. לחשוף, ומבשלים 20 דקות יותר, ואז מפזרים את גבינת Muenster הנותרים, לחזור לתנור, ואופים עד תפוחי האדמה הם מכרז והגבינה היא מבעבעת, על 10 דקות יותר.