קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

תרנגולות קורניש אידיוט

תרנגולות קורניש אידיוט
תרנגולות קורניש אידיוט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. אם יש לכם זנגביל, סוכר חום, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו תרנגולות קורניש, תרנגולות קורניש, ו תרנגולות קורניש עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הבצלונים, פלפל, שמן זית, מיץ ליים, שום, טימין, allspice, זנגביל, סוכר חום, פלפל צ ' ילה ו 1 כף מלח במעבד מזון; דופק לעשות רוטב עבה. להכניס למקרר 1/4 כוס להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
לתבל את התרנגולות בכל רחבי עם מלח ופלפל; לתקוע כמה חורים לתוך צד העצם. לשפשף 1 כוס רוטב אידיוט על כל התרנגולות בקערה גדולה או במחבת. מכסים ומקררים במשך 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מחממים גריל בינוני; להתכונן לצלייה ישירה ועקיפה: על גריל פחם, בנק הגחלים בצד אחד. עבור גריל גז, לכבות את אחד המבערים לאחר חימום מראש.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר את התרנגולות מן המרינדה, נותן כל לטפטף עודף; למקם את צד העור על הצד הקריר של הגריל (למקם את הרגליים קרוב יותר לאש). מכסים ומבשלים עד התרנגולות הן חום זהוב, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
למרוח את התרנגולות עם כל רוטב אידיוט נוסף, ואז להפוך אותם לצד החום הישיר של הגריל; לבשל, חשוף, עד העור הוא חום כהה ואת הבשר מבושל דרך אבל עדיין לח, 5 עד 10 דקות יותר. (מדחום מוכנס לתוך החלק העבה צריך לקרוא 160 מעלות.) מניחים את התרנגולות בצד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת עם רוטב שמורות אידיוט.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
צילום: Con Poulos