עשב ותרנגול הודו מזוגג הדר עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 806 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-19 דקות. לך לחנות ותביא גרידת ליים, מנדרינה, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו הדר ועשב טורקיה, הודו פרי הדר ועשב צלוי, ו המבורגר הודו עם עשב והדר (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן חמאת מתחם הדרים: מערבבים יחד את כל החומרים בקערה בינונית עד מעורבב.
ניקוז חלל היטב; טפיחה יבשה. לשחרר ולהרים את העור מטורקיה עם אצבעות, ללא לחלוטין detatching העור; להפיץ חמאה מורכבת מתחת. בזהירות להחליף את העור.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמים
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
מפזרים חלל עם 1 כף. מלח. חצאי הדר סקוויזה לתוך חלל; מקום סחוט פירות, עלי סלרי, ואת 2 המרכיבים הבאים בחלל. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם מחרוזת; לקפל קצות הכנפיים תחת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מניחים את תרנגול ההודו על מתלה קלייה במחבת קלייה מרופדת בנייר אלומיניום, בצד השד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דק
7
יוצקים מרק בתחתית מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
1
מניחים 1/2 כוס חמאה ללא מלח, ריבה, ודבש בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום; sitr במלח הבא 4 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מברשת חצי זיגוג מעל טורקיה. באופן רופף לכסות טורקיה עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
אופים ב 325 על מדף התנור הנמוך ביותר במשך 1 שעה ו 30 דקות. לחשוף ולהתחכך בזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים 1 שעה ו 25 דקות נוספות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 165, צליעה עם זיגוג שנותר כל 30 דקות. מגן עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.