קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

a: staitai [שומשום יווני עתיק & פיצה דבש]

a: staitai [שומשום יווני עתיק & פיצה דבש]
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל a : staitai [שומשום יווני עתיק & פיצה דבש]. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 457 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. מתכון זה ממטבח מזין יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח ים גס לא מזוקק, דבש, קמח כוסמין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח האיות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסמון עם קמח מלא כוסמין כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. נסו Staitai [honey & Sesame Pizza], מולית יוונית עתיקה, ו דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים המתנע הגהה, מים חמים, רבע כוס שמן זית, קמח חיטה מלאה חיטה ושתי כפיות מלח ים לא מזוקק יחד בקערה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח חיטה מלא כוסמיןקמח חיטה מלא כוסמין
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
יוצקים את הבצק לקערה של מערבל דוכן מצויד וו בצק ומערבבים את החומרים יחד במהירות נמוכה; לחלופין, קמח הדלפק שלך ללוש את החומרים יחד עד כדור חלק, גמיש של בצק צורות.משמנים קערת ערבוב עם קצת שמן זית; מניחים את הבצק בקערה ומכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת מטבח לחה מעט. אפשר את הבצק לעלות בטמפרטורת החדר במשך כארבע שעות. אגרוף אותו, ולאפשר לו לעלות שוב, עד הוכפל בתפזורת.מחלקים את הבצק לשתי מסות, ויוצרים דיסקים בקוטר של כ-8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
3
מחממים שתי כפות שמן זית של שמן הזית הנותר על להבה בינונית גבוהה במחבת ברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים דיסק אחד בשמן החם ומטגנים במשך שתיים עד שלוש דקות, להעיף אותו ומטגנים את הצד השני במשך שתיים עד שלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הוסף עוד שתי כפות שמן זית למחבת, וחזור על התהליך עם הדיסק הנותר. בצק staitai שלך הוא עכשיו מוכן תוספות שלה.לאחר הבצק נוצר ומטוגן עד הזהב בשמן זית, הגיע הזמן לסיים להכין את המנה.מחממים את התנור ל 475 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
6
מברשת כף אחת שמן זית כתית נוספת לא מזוקק על כל אחד משני בסיסים מטוגנים עבור staititai.להתפורר שמונה אונקיות של גבינת פטה באופן שווה על כל אחד מהדיסקים, לטפטף כל דיסק עם כף אחת דבש ומפזרים איתם כף אחת זרעי שומשום ומלח ים גס מספיק כדי להתאים את החיך שלך.קו תבנית אפייה או אבן אפייה עם שלושה עד ארבעה עלי דפנה מתוקים, ולמקם את staitai מעל עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
מלח ים גסמלח ים גס
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
אופים את staitai בתנור שחומם מראש ל 475 מעלות פרנהייט במשך כחמש עד שש דקות.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
8
מגישים חם, מטפטף עם דבש נוסף כפי שהוא מתאים לך
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים

יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero הן אפשרויות נהדרות עבור יוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. Skouras Saint George Agiorgitiko עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Skouras Saint George Agiorgitiko
Skouras Saint George Agiorgitiko
Raspberry בשלים ופרי שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים של וניל ואגוז מוסקט.קהל רצון זה הוא שידוך נהדר חזיר צלוי. נא להגיש עם צמרמורת קלה.