Chimichangas עוף עם ממרח אבוקדו שמנמן
אם יש לך אבוקדו, שעועית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. נסו עוף Flautas עם ממרח אבוקדו עבה, ירכיים עוף צ'יפוטלה עם ממרח אבוקדו עבה, ו ממרח אבוקדו עבה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עוף, שעועית שחורה, סלסה 1/2 עד 1 כוס, וכוסברה בקערה בטוחה במיקרוגל גדול; לערבב היטב. כיסוי ומיקרוגל על כוח 100 אחוז (גבוה) במשך 1 עד 2 דקות או עד מחומם דרך.
מניחים על 1/2 כוס תערובת העוף ממש מתחת למרכז של כל טורטייה. מקפלים קצה תחתון של כל טורטייה למעלה ושוב מילוי. מקפלים צדדים מנוגדים במילוי פנימה והחוצה.
מגלגלים ומאובטחים עם קיסמים מעץ.*
חום על 1/2 אינץ ' של שמן צמחי על חום בינוני עד 365 מעלות F במחבת גדולה במיוחד. פריי מלא טורטיות, כמה בכל פעם, במשך 3 עד 4 דקות או עד חום זהוב, פריך, מחומם דרך, מפנה פעם אחת.
מגישים chimichangas עם ממרח אבוקדו שמנוני, גבינה, סלסה נוספת, שמנת חמוצה.
[טיפ ניקוי: לאחר העליון הכיריים הוא מגניב, לנגב את כל ניתזי שמן עם מגבונים חיטוי® Clorox**. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]
מערבבים עגבניות, בצל, שום, ומיץ ליים בקערה בינונית. מערבבים בתוך אבוקדו מחית עד עקביות הרצוי.