Croquembouche קנדי קיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ממתקים קנה Croquembouche. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם סוכריות מקלות, גבינת מסקרפונה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. נסו קנדי קיין קוקטייל עם וודקה תוצרת בית קנדי קיין חדורה, עוגת קנדי קיין, ו מטבל קנדי קיין (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את פחזניות מאפה: מחממים את התנור ל 450 מעלות F וקו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. להביא 1 כוס מים, חמאה, סוכר מגורען ומלח לרתיחה בסיר בינוני.
הסר מן החום לנפות את הקמח ישירות לתוך המחבת; מערבבים עם כף עץ עד צורות הדבק. חזור לחום בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד הדבק מבריק ומושך מן הצד של המחבת, על 3 דקות.
העברה למערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה והכה על מהירות בינונית כדי להתקרר מעט, על 2 דקות. לנצח 1 ביצה עד incorporated, ואז לנצח 1 ביצה יותר.
לטאטא את הביצה השלישית בקערה קטנה, ואז להכות לתוך הבצק, 1 כף בכל פעם, עד פשוט חלקה ומתוח. (ייתכן שלא תצטרך את כל הביצה השלישית.)
מעבירים את הבצק לשקית מאפה עם קצה עגול 1/4 אינץ'. צינור 1/4 אינץ סיבובים של בצק על דפי אפייה מוכנים, על 1 אינץ ' זה מזה; אתה צריך על 50 נשיפות. (לחלופין, זרוק את הבצק בתלים קטנים על גבי סדינים אפייה עם כף.) להחליק את הבצק פסגות עם אצבע לחה, ולאחר מכן להעביר לתנור ואופים עד נפוח, 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F והמשיך לאפות עד להזהבה, 5 דקות נוספות. כבה את התנור אך השאר את הנפוחות בפנים להתייבש, 5 עד 7 דקות נוספות.
להסיר מהתנור ולנקב חור קטן בכל נשיפה עם סכין קילוף כדי לאפשר בריחה קיטור; להעביר מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
שים את השוקולד הלבן בקערה חסינת חום בינונית. מביאים את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן, ואז לשפוך אותו על השוקולד. בעדינות להקציף עד חלקה וקריר, על 7 דקות; לטאטא תמצית מנטה. מערבבים את mascarpone עד בשילוב. מכסים ומקררים עד עבה מספיק כדי צינור, על 30 דקות.
העברה לשקית מאפה גדולה מצויד עם קצה עגול 1/4 אינץ'.
הכנס את קצה שקית הבצק לתוך החור בכל נשיפה וצינור במילוי.
מעבירים את פחזניות מלאות לתבנית אפייה; מקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות.
לטאטא סוכר הממתקים וחלב בקערה גדולה עד חלקה. להרכיב את croquembouche: לטבול את החלק התחתון של נשיפה לתוך הדובדבן, לתת עודף לטפטף.
להעביר את החומר למגש, ציפוי כלפי מטה. חזור עם נשיפות יותר, סידור אותם זה לצד זה במעגל 7 אינץ'. מלא את המעגל עם נשיפות יותר לייצב את הבסיס של המגדל. המשך לבנות מגדל חרוטי של פחזניות, באמצעות הדובדבן להחזיק אותם במקום. (אם הדובדבן הופך עבה מדי, לטאטא יותר חלב, 1 כפית בכל פעם.)
אבק croquembouche עם סוכר ממתקים ומפזרים סוכריות מרוסקות מקלות; צמרמורת עד שנקבע, על 15 דקות.