קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

Croquembouche קנדי קיין

Croquembouche קנדי קיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ממתקים קנה Croquembouche. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם סוכריות מקלות, גבינת מסקרפונה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. נסו קנדי קיין קוקטייל עם וודקה תוצרת בית קנדי קיין חדורה, עוגת קנדי קיין, ו מטבל קנדי קיין (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את פחזניות מאפה: מחממים את התנור ל 450 מעלות F וקו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. להביא 1 כוס מים, חמאה, סוכר מגורען ומלח לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
הסר מן החום לנפות את הקמח ישירות לתוך המחבת; מערבבים עם כף עץ עד צורות הדבק. חזור לחום בינוני ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד הדבק מבריק ומושך מן הצד של המחבת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
העברה למערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה והכה על מהירות בינונית כדי להתקרר מעט, על 2 דקות. לנצח 1 ביצה עד incorporated, ואז לנצח 1 ביצה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
לטאטא את הביצה השלישית בקערה קטנה, ואז להכות לתוך הבצק, 1 כף בכל פעם, עד פשוט חלקה ומתוח. (ייתכן שלא תצטרך את כל הביצה השלישית.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מעבירים את הבצק לשקית מאפה עם קצה עגול 1/4 אינץ'. צינור 1/4 אינץ סיבובים של בצק על דפי אפייה מוכנים, על 1 אינץ ' זה מזה; אתה צריך על 50 נשיפות. (לחלופין, זרוק את הבצק בתלים קטנים על גבי סדינים אפייה עם כף.) להחליק את הבצק פסגות עם אצבע לחה, ולאחר מכן להעביר לתנור ואופים עד נפוח, 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F והמשיך לאפות עד להזהבה, 5 דקות נוספות. כבה את התנור אך השאר את הנפוחות בפנים להתייבש, 5 עד 7 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
להסיר מהתנור ולנקב חור קטן בכל נשיפה עם סכין קילוף כדי לאפשר בריחה קיטור; להעביר מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
שים את השוקולד הלבן בקערה חסינת חום בינונית. מביאים את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן, ואז לשפוך אותו על השוקולד. בעדינות להקציף עד חלקה וקריר, על 7 דקות; לטאטא תמצית מנטה. מערבבים את mascarpone עד בשילוב. מכסים ומקררים עד עבה מספיק כדי צינור, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
העברה לשקית מאפה גדולה מצויד עם קצה עגול 1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
3
הכנס את קצה שקית הבצק לתוך החור בכל נשיפה וצינור במילוי.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4
מעבירים את פחזניות מלאות לתבנית אפייה; מקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
לטאטא סוכר הממתקים וחלב בקערה גדולה עד חלקה. להרכיב את croquembouche: לטבול את החלק התחתון של נשיפה לתוך הדובדבן, לתת עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להעביר את החומר למגש, ציפוי כלפי מטה. חזור עם נשיפות יותר, סידור אותם זה לצד זה במעגל 7 אינץ'. מלא את המעגל עם נשיפות יותר לייצב את הבסיס של המגדל. המשך לבנות מגדל חרוטי של פחזניות, באמצעות הדובדבן להחזיק אותם במקום. (אם הדובדבן הופך עבה מדי, לטאטא יותר חלב, 1 כפית בכל פעם.)
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
אבק croquembouche עם סוכר ממתקים ומפזרים סוכריות מרוסקות מקלות; צמרמורת עד שנקבע, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאףסוכריות ג'לי תפוזים, חתוכות לפריזים לאף
4
צילום: ג ' וני מילר