Fritters חג המולד שטוף דבש: Struffoli
דבש ספוג כיסוני חג המולד: Struffoli דורש כ 2 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. אם יש לך שמן בוטנים, לימונצ'לו, דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור חג המולד. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Fritters חג המולד שטוף דבש: Struffoli, סטרופולי (כדורי דבש), ו סטרופולי דבש עם תפוז ופיניולי.
הוראות
בקערת ערבוב, מניחים קמח, ביצים, חלמון, גרידת 1 לימון, גרידת תפוזים, מלח ולימונצ ' לו ומערבבים היטב כדי ליצור בצק מוצק, 8 עד 10 דקות.
מניחים במקרר ולאפשר לנוח 30 דקות.
הסר מן המקרר לחתוך חתיכות בגודל כדור גולף של בצק מן המנה העיקרית.
מגלגלים כל כדור לתוך פילה עבה 1/2 אינץ (חבל) וחותכים כל פילה לחתיכות 1/2 אינץ'.
מגלגלים כל חתיכה לכדור וממשיכים עד שסיימו עם כל הבצק.
במחבת 12 עד 14 אינץ 'עם לפחות 3 צדדים אינץ', לחמם את השמן ל 375 מעלות F. טיפה מספיק כדורים כדי לכסות כמחצית מפני השטח של שמן טיגון ומבשלים עד חום זהוב כהה. השתמש בכפית מחוררת כדי להפוך אותם באופן קבוע, ולצפות מהם להתנפח בזמן הבישול. כשהם מסיימים, להסיר אותם למגש מכוסה מגבות נייר, ולנקז היטב. זה צריך לקחת לפחות 5 קבוצות.
כאשר כל סטרופולי מבושלים, מחממים את הדבש, מיץ לימון, וגרידת יחד בסיר רחב 6 עד 8 ליטר עד חם למדי, על 150 מעלות F, רזה באופן משמעותי.
מוסיפים סטרופולי לדבש ומערבבים בזהירות עד שמצופים היטב.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר 5 דקות במחבת, תוך ערבוב קבוע.
יוצקים לתוך מגש הגשה גדול בצורה של פירמידה או עובש טבעת.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים.