Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו
אם יש לך חמאה, ג'לי דומדמניות, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. נסו Gorgonzola-ופטריות ממולאים בשר טנדרלוין עם רוטב מרלו, גורגונזולה-פילה ממולאת בבשר בקר ברוטב יין פורט, ו פסטה ברוטב גורגונזולה ובשר בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור ל 218°. כדי לחתוך בשר בקר כך שהוא יכול להיות מלא והתגלגל, לחתוך אופקית לאורך בשר בקר, על 1/2 אינץ 'מהחלק העליון של בשר בקר, כדי בתוך 1/2 אינץ' של הצד הנגדי; פתוח שטוח. להפוך בשר בקר. חזור עם הצד השני של בשר בקר, חיתוך מהקצה הפנימי כדי בתוך 1/2 אינץ ' של הקצה הנגדי; פתוח שטוח.
ב 10 אינץ ' מחבת, להמיס 1 כף חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך ונוזל התאדה. מגניב 5 דקות.
להוסיף פירורי לחם, גבינה ופטרוזיליה; לזרוק לשלב.
מפזרים תערובת פירורי לחם על בשר עד 1 אינץ ' של קצוות. בחוזקה להפשיל בשר, מתחיל עם צד ארוך. להפוך קצה קטן של בשר מתחת ל -6 סנטימטרים כך שהוא מבשל באופן שווה. לקשור בשר בקר עם מיתר מטבח על 1 1/2 אינץ ' במרווחים. במחבת צלייה רדודה, מניחים בשר בקר, צד התפר למטה, על מתלה.
מברשת עם שמן; מפזרים מלח. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
אופים חשפו 30 עד 40 דקות או עד מדחום קורא לפחות 60°. לכסות בשר באופן רופף עם נייר ולתת לעמוד על 15 דקות או עד מדחום קורא145. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על5, בשר יהיה קל יותר לגלף.)
בינתיים, בסיר 1 ליטר, מחממים את כל מרכיבי הרוטב לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; מבשלים חשפו 35 עד 40 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רוטב מופחת מעט syrupy.
הסר מחרוזת מבשר לפני גילוף.