תפוח מוקפץ על גלידה
תפוח מוקפץ על גלידה נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא זנגביל טחון, חמאה, תפוח פוג'י, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת קטנה ולא דביקה על אש בינונית.
הוסף תפוח; לבשל 5 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים סוכר, ברנדי, מיץ וג ' ינג ' ר; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 2 דקות או עד תפוח רך, ערבוב מדי פעם.