Haroseth (פירות יבשים להדביק אגוז)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Haroseth (פירות יבשים להדביק אגוז). מתאים ל-3 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את כלהכסף, שקדים, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. נסו פיסטוק ויבש-Haroseth פירות, Haroseth פירות ושקדים מיובשים, ו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
דופק קלוי אגוזים במעבד מזון עד קצוץ גס.
מוסיפים פירות יבשים, גרידה ותבלינים ודופק שוב עד קצוצים.
הוסף פורט ודופק עד שכל החומרים קצוצים ומשולבים לתוך להדביק גס.
מעבירים לקערה ומערבבים בצימוקים.
* Haroseth יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה ונשמר מקורר במיכל אטום.