קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

Huachinango a la Veracruzana (רד סנאפר, סגנון Veracruz)

Huachinango a la Veracruzana (רד סנאפר, סגנון Veracruz)
Huachinango a La Veracruzana (Snapper אדום, סגנון Veracruz) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, בצל, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Snapper אדום בסגנון Veracruz, סנאפר אדום, סגנון Veracruz, ו אדום Snapper Veracruz בסגנון.

הוראות

1
בקערה גדולה שלא מגיבה, מערבבים שום, מיץ לימון, מיץ לימון, מים וציפורן ומערבבים לשלב. שמור את קליפת הלימון ... תוסיף את זה בסוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הוסף פילה סנאפר, מעיל כל פילה עם מרינדה, ולהשאיר להשרות במקרר על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סנאפרפילה סנאפר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
במחבת עמוק לטחון או מחבת צלימה רדודה, רצוי לא מקל, מעל חום בינוני, להוסיף 3 כפות שמן צמחי. כאשר שמן חם אבל לא מעשן, להוסיף פילה בצד העור למטה, בשכבה אחת, ומבשלים עד העור יש crisped ושוחרר מחבת, על 5 דקות. אם יש צורך, לעשות את הצעד הזה בקבוצות - אתה באמת לא רוצה לצופף את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כאשר העור יש crisped, להעביר פילה לצלחת גדולה ולהניח בצד.
5
יוצקים את כל השומן שהצטבר בתחתית המחבת מעל 1 כף.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים בצל, ו לטגן עד מתרכך, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
להוסיף מלאי, מפרץ, אורגנו, צימוקים, עגבניות, פירה עגבניות, ולהפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים כ -10 דקות, עד העגבניות התרככו וטעמים מתחילים לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
מוסיפים חלפיניו כבושים, מי מלח זית, צלפים, קליפת לימון שמורות, וחצי הזיתים. מכסים וממשיכים להתבשל 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סלסה עגבניות-צ'יפוטלהסלסה עגבניות-צ'יפוטלה
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
9
בזהירות להוסיף פילה בחזרה למחבת בשכבה אחת, בצד העור למעלה. לבשל, חשופה, כ -10 דקות, עד דגים מבושלים כל הדרך אבל עדיין רך ומתקלף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים זיתים שמורים כ 2 דקות לפני הגמר; הם צריכים להיות חמים, אבל לשמור על טעם טרי.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
11
כדי לשרת, שתי אפשרויות: או להביא את מחבת צליעה לשולחן ולהציג את המנה בסגנון משפחתי, או כפית של רוטב על כל צלחת מלמעלה עם צד עור עד פילה. כך או כך, מפזרים את הפטרוזיליה קצוצה או כוסברה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.