Laab (סלט בקר חריף תאילנדי צפון)
Laab (סלט בקר חריף תאילנדי הצפוני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. אם יש לכם ציפור צ'ילה, סטייק סינטה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט בקר תאילנדי פיקנטי, סלט בקר תאילנדי פיקנטי עם Mizuna, ו סלט בקר תאילנדי פיקנטי # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין אבקת אורז, לשלב מים ואורז בקערה.
מסננים ושוטפים אורז במים קרים; מתייבשים. לבשל אורז במחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני-גבוה 7 דקות, תוך ערבוב כל הזמן עד השחמה קלות. מגניב לגמרי.
מניחים אורז תבלין או מטחנת קפה; תהליך עד אורז דומה קמח תירס. תניח בצד.
כדי להכין מרינדה, מניחים פלפל במחבת מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים במשך 3 דקות, ערבוב כל הזמן או עד קלוי.
מניחים פלפל בתבלינים או מטחנת קפה; לעבד עד הקרקע.
מערבבים פלפל טחון, 1 כפית מלח, שום, מיץ אננס, והסטייק בשקית פלסטיק גדולה zip-top; חותם ומרינדה במקרר 30 דקות.
הסר סטייק מן התיק, הזמנת המרינדה.
מניחים סטייק על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. לצלות 16 דקות או עד מידה הרצויה של doneness, מפנה ו basting עם המרינדה שמורות לאחר 8 דקות.
חותכים את הסטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
חותכים פרוסות לרוחב לרסיסים דקים.
מערבבים סטייק ומיץ ליים בקערה גדולה.
מוסיפים אבקת אורז, נענע, ואת 8 המרכיבים הבאים (נענע דרך 1/2 כפית מלח), וזורקים היטב. כפית 1/3 תערובת סטייק לתוך כל עלה כרוב.