Lablabi (מרק חומוס טוניסאי) מ ' לב הצלחת
Lablabi (מרק חומוס תוניסאי) מ ' לב הצלחת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 5 . מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, חומוס, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו ארוחת ערב: מרק חומוס טוניסאי, התקף לב על צלחת אלפרדו + לאכול את החלמונים, ו חומוס בהשראת טוניסיה וסלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים ולשטוף את החומוס הספוג, ולאחר מכן להעביר אותם לסיר מרק, סיר גדול, או תנור הולנדי, יחד עם מים שיני שום. מביאים לרתיחה, מורידים את החום לרתיחה, מכסים חלקית ומבשלים עד שהחומוס רך לחלוטין, שעה או יותר. (אתה רוצה לטעות בצד הרך.)
בינתיים, מניחים מחבת בינונית על אש בינונית למשך כדקה, ולאחר מכן מוסיפים את שמן הזית ומערבלים כדי לצפות את המחבת.
מוסיפים את הבצל והכמון, ומבשלים, ערבוב, במשך 5 עד 8 דקות, עד הבצל הופך רך.
מוסיף את השום טחון 1 כפית מלח, להפחית את החום נמוך, ולהמשיך לבשל עוד 10 דקות. מכסים ומבשלים על החום הנמוך ביותר האפשרי במשך 10 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר מהחום.
כאשר החומוס הוא מאוד רך, להוסיף את תערובת בצל-שום, גירוד ככל שאתה יכול של מה דבק המחבת. לאסוף את החלקים הנותרים (זה טעם!) על ידי הוספת מיץ לימון למחבת ומערבבים אותו, גירוד הצדדים והתחתון (deglazing), ואז לשפוך את כל זה על החומוס גם כן. טעם להתאים את המלח (סביר להניח שתרצה להוסיף עד כפית 1/2 אחרת) וטוחנים בכמות נדיבה של פלפל שחור לפי הטעם. בשלב זה, אם תבחר, אתה יכול פירה חלק חומוס עם בלנדר טבילה.
כסה ותן למרק להתבשל עוד 10 דקות בערך לפני ההגשה.
שיפורים אופציונליים:כמה גדילים של זעפרן שנוספו למי הבישול בשלב 1 כפית של נגיעות הריסה של פטרוזיליה קרועה שטוחת עלה, כוסברה, או מנטה מרוסקת פלפל אדום עלומה או ביצה מטוגנת נוספה לכל רסס של שמן זית כתית מעולה באיכות גבוהה (או שמן זית כתוש הדרים) מבושל גזר חתוך מעורב בכפית של יוגורט עבה על גבי זיפים על גבי כפית או שני זיתים מבושלים או מעורבבים אורז חום מבושל או מסטי או מוקפץ על גבי אורז, או מסגסוגת קצוצים או אורז או אורז, או קערה של זיתים שונים בצד פריך, צנוניות קרות בצד-שקדי מרקונה חתוכים או חתוכים או חתוכים פרוסים בצד עגבניות בשלות פרוסות