Ma-Po טופו (שעועית פיקנטי עם בשר בקר)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל Ma–Po טופו (שעועית פיקנטית עם בשר בקר). מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אבקת צ'ילי אסייתית, שום, רוטב צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבק שעועית אדומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תה ירוק עם ציפוי שעועית אדומה (Azuki) קרם חמאה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מאפו טופו (שעועית Curd), פלאק-טופו (שעועית curd), ו מתובל גיא Lan ומרק שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת כבדה יבשה מעל חום מתון, פלפל קלוי, ערבוב, עד ריחני, 3 עד 5 דקות.
העברה לקערה ולתת מגניב, ואז לטחון ב spice מטחנת אבקה דקה. תניח בצד.
בסיר גדול על חום גבוה בינוני, להביא 4 כוסות מים לרתיחה.
הוסף טופו, להסיר מחום, ולתת תלול, חשוף, 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר טופו לקערה בינונית ולהניח בצד.
בקערה קטנה, להקציף יחד רסק שעועית חם, רסק שעועית שחורה, 2 כפות רוטב צדפות, ואבקת צ ' ילי. תניח בצד.
בקערה קטנה, להקציף יחד קורנפלור ו 3 כפות מים. תניח בצד.
ב-wok או סיר גדול כבד מעל חום מתון, שמן חום עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים בשר בקר, זנגביל, שום, בצל ירוק ומטגנים עד הבשר הוא השחמה, על 1 דקה.
מוסיפים יין אורז ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הלחות מתאדה, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים תערובת רסק שעועית חמה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תערובת ושמן במחבת הופך אדום, על 1 דקה.
מוסיפים טופו, כרישה, מלאי, רטבי סויה בהירים וכהים, ונותר 2 כפות רוטב צדפות ומביאים לרתיחה.
מערבבים תערובת קורנפלור כדי רקומבין, ואז מוסיפים למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מיצים להתעבות מעט, על 1 דקה.
מפזרים אבקת פלפל סצ ' ואן וכוסברה, אם משתמשים.