קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

Mostaccioli

Mostaccioli
Mostaccioli עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 24 גרם חלבון , 30 גרם שומן , ובסך הכל 391 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם ביצה, נקניק טחון עדין, גבינת מוצרלה רזה חלקית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 33% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Mostaccioli , Mostaccioli Casserole ומוסטאצ'יולי אפוי .

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; לנקז. מפוררים נקניק לתנור הולנדי. מבשלים על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה רוטב ספגטי ופסטה. בקערה גדולה מערבבים את הביצה, גבינת הריקוטה וגבינת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
רוטב פסטהרוטב פסטה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כף מחצית מתערובת הפסטה לתוך 3-Qt רדוד משומן. צלחת אפייה; שכבה עם תערובת הגבינה ותערובת הפסטה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 40 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות. לגלות; מעל גבינת רומנו.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים 5 דקות יותר או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®