Orecchiette עם כדורי בשר עוף מיני
אם יש לך פרמזן, ציר עוף, מוצרלה בוקונצ'יני, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה נהדר. מתכונים דומים: Orecchiette עם כדורי בשר עוף מיני, קלוי Orecchiette עם כדורי בשר עגל, ו Orecchiette עם קציצות נקניק, ברוקולי Rabe, ושום.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את פירורי הלחם, פטרוזיליה, ביצים, חלב, קטשופ, גבינת רומנו, ואת מלח ופלפל.
מוסיפים את העוף ומערבבים בעדינות לשלב.
באמצעות baller מלון (או למדוד כפית), ליצור את תערובת העוף לחתיכות 3/4 אינץ'. עם ידיים לחות, לגלגל את חתיכות עוף לתוך כדורי בשר מיני.
במחבת גדולה (14 אינץ'), מחממים את השמן על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף את כדורי הבשר ומבשלים מבלי לזוז עד חום על הקרקעית, על 2 דקות. הפוך את כדורי הבשר מעל ולשחום את הצד השני, על 2 דקות יותר.
מוסיפים את ציר העוף והעגבניות. מביאים לרתיחה. באמצעות כף עץ, לגרד את החלקים החומים שנצמדים לתחתית המחבת. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד עגבניות רכות כדורי בשר מבושלים דרך, על 5 דקות.
מסננים את הפסטה, בהזמנת כ -1 כוס מי הפסטה.
מעבירים פסטה לקערה גדולה ומוסיפים את הפרמזן. לזרוק את המעיל בקלילות orecchiette, הוספת מי פסטה שמורות, במידת הצורך, כדי לשחרר את הפסטה.
מוסיף את תערובת כדורי הבשר, גבינת מוצרלה, ו 1/2 כוס של בזיליקום. בעדינות לזרוק לשלב.