קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

Pancetta-דג עטוף עם תפוחי אדמה לימוני

Pancetta-דג עטוף עם תפוחי אדמה לימוני
דגים עטופים Pancetta עם תפוחי אדמה לימוני נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. גשו לסופר וקנו כמה ספריגים של טרגון, עוד דג בר קיימא, זיתים של קלמטן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-228 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. דגים שלמים צלויים על הגריל ממולאים בעשבי תיבול טריים ועטופים בפנצ'טה, לימון סגול אספרגוס Pancetta פסטה, ו פטריות עטופות בפנצ'טה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את תפוחי האדמה במחבת מים ומרתיחים במשך 10-12 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
הוסף את השעועית עבור 2-3 דקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מסננים היטב וחותכים את תפוחי האדמה לשניים. עצה לתוך צלחת אפייה מרווח ולזרוק עם זיתים, גרידת לימון ושמן. עונה היטב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
לתבל את הדגים ולעטוף עם פנצ ' טה או בייקון.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6
מניחים על גבי תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
7
אופים במשך 10-12 דקות עד מבושל דרך, ולאחר מכן להוסיף לסחוט מיץ לימון לפזר עם טרגון לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.