Picadillo Cubano (תבשיל בשר טחון קובני)
Picadillo Cubano (תבשיל בשר טחון קובני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 564 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 499 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כמון טחון, זיתים ממולאים, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו פיקדילו קובני: תבשיל בקר טחון עם עגבניות זיתים וצימוקים, קל בסגנון קובני בשר Picadillo, ו בטטות עם בשר בקר בסגנון קובני Picadillo (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת רוטב על חום בינוני גבוה ומוסיפים את שמן הזית.
מוסיפים את הבשר והחום, מערבבים מדי פעם, ואז מוסיפים את הכמון, אורגנו, עלה דפנה, בצל, פלפל, שום ומתבלים במלח ופלפל.לבשל במשך כ -10 דקות יותר.
מוסיפים את רוטב העגבניות, יין לבן, זיתים וצימוקים. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל במשך כ 30 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר את עלה המפרץ ומגיש מעל אורז לבן רגיל.