Poblano קלוי וגבינה בגריל פטריות
קלוי Poblano וגבינה בגריל פטריות הוא צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 376 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם צ'יפוטלה במכרה adobo, כובעי פטריות פורטובלו, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: טוסט גבינה poblano צלוי, גבינה בגריל פטריות פורטבלה קלויה, ו טימין גבינה צלויה פטריות צלוי.
הוראות
צולים את poblano מעל להבה פתוחה או תחת המטגן עד חרוך בכל רחבי, פונה לפי הצורך, על 8 דקות.
מניחים לקערה ומכסים בניילון נצמד כדי לשחרר את העור, כ 5 דקות. כאשר מקורר, לקלף את העור החיצוני מושחר. חותכים לרצועות דקות, ולאחר מכן לחתיכות 1 אינץ'.
מבשלים את הפטריות במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עם שמן זית. כאשר כמעט התרכך, על 3 דקות, העונה עם מלח ופלפל. שמור.
לפרוס 4 פרוסות של הלחם על משטח עבודה.
שכבה כל אחד עם 1 פרוסת גבינה, על 1 כף של poblanos קצוץ, 1 כף של הפטריות ועוד פרוסת גבינה.
מברישים שכבה דקה של צ ' יפוטלה ברוטב אדובו בצד התחתון של הלחם הנותר וסוגרים את הכריכים. דק ובאופן שווה להפיץ את החמאה משני צדי הלחם באמצעות כ 1/2 כפות של החמאה עבור כל כריך.
מניחים 2 כריכים למחבת בינונית מעל חום בינוני. מכסים את המחבת עם מכסה ומבשלים עד הלחם הוא חום זהוב באופן שווה, על 2 דקות. הפוך, לכסות שוב ומבשלים עד הלחם הוא חום זהוב והגבינה נמסה בעליל, כ 2 דקות יותר. חזור עם שאר הכריכים.