קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר)

Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר). המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 382 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לך אורז בסמטי, שמיר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: Polow (אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר), זוקיני ממולא אורז פרסי עם פיסטוקים ושמיר, ו שמיר פרסי ואורז שעועית לימה.

הוראות

1
באמצעות מכסה של סיר כמדריך, מעגל עקבות על נייר קלף לגזור. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בקערה גדולה, לשטוף אורז בכמה שינויים של מים קרים עד מים זורמים ברורים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לנקז היטב.
4
בסיר על חום גבוה בינוני, לשלב 4 ליטרים מים קרים, אורז, ומלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומרתיחים, חשוף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
לנקז היטב.
6
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/4 כוס מים חמים וזעפרן עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מעבירים 1 כוס אורז מבושל לקערה בינונית ומערבבים יוגורט ו 1 כף מי זעפרן (מילואים הנותרים זעפרן מים).
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
זעפרןזעפרן
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
בסיר ניקה על חום נמוך בינוני, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים תערובת אורז-יוגורט, מחליקים לתוך שכבה שטוחה. למעלה עם 1/2 של אורז שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
מפזרים 1/2 של שמיר ופיסטוקים העליון עם 1/2 של אורז שנותר, mounding רופף.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
11
מפזרים שמיר הנותרים ופיסטוקים העליון עם אורז שנותר, הרכבה רופף לתוך הפירמידה. באמצעות ידית עגולה של כף עץ, לעשות 5 או 6 חורים באורז לתחתית הסיר ושופכים במי זעפרן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
זעפרןזעפרן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מכסים את האורז בנייר קלף מוכן עגול ואז עם מכסה ואדים, ללא הפרעה, עד למכרז וקרום צורות על הקרקעית, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
כפית אורז משוחרר על מגש מבלי להפריע לקרום התחתון. לטבול בתחתית מחבת לתוך קערה גדולה של מים קרים 30 שניות כדי לשחרר את הקרום. באמצעות מרית או כף עץ, להרים את הקרום ולהעביר על גבי אורז.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'