אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, Potluck Potatoes עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו יוצא מן הכלל לנסות. תמורת 71 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 244 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-16 גרם שומן כל אחת. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תפוחי אדמה, מלח בצל, מלח שום ופימיינטוס. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 29%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון Cheesy Potluck Potatoes, Potluck Candied Sweet Potatoes, ו-Loaded Mothered Potatoes and We're Going to a Potluck!.
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה הלא קלופים בסיר גדול ומכסים במים; מבשלים עד לריכוך אך יציב.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערך 2 פאונד)
עד 10 תפוחי אדמה אדומים בינוניים (בערך
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
לנקז; לחתוך תפוחי אדמה ל-1-in. קוביות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מעבירים ל-2-1/2-qt לא משומן. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מוסיפים פימיינטוס, בצל, מלח שום ומלח בצל; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקו נוסף, לא חובה
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מפזרים גבינה. למעלה עם קוביות לחם; לטפטף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30 דקות או עד שהלחם קלוי.