Puntine di Maiale con Polenta: צלעות חזיר עם פולנטה
Puntine di Maiale con Polenta: צלעות חזיר עם פולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות, זיתים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, Croste Di Polenta Con Cicoria (קרום פולנטה עם צ'יקו מטוגן, ו Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – אפוי מדליונים פולנטה עם בשר חזיר.
הוראות
לקצץ את עודף שומן מן הבשר. אם החזיר הוא בחתיכה 1, להפריד אותו לחתיכות על ידי חיתוך בין הצלעות.
מחממים את השמן במחבת סאוט 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר בשכבה אחת. קח כ -20 דקות כדי להשחים אותו לאט, עד חום כהה וקשוח מכל הצדדים.
שמור על החום בינוני כמו שאתה מערבבים בצל ופטרוזיליה. מבשלים 10 דקות, או עד חום זהוב, דואג לא לשרוף את הזיגוג בתחתית המחבת. מערבבים לעתים קרובות. מערבבים את עלי המפרץ ותבלינים. להחזיר את הבשר למחבת, פונה כדי לצפות אותו עם ירקות ותבלינים.
יוצקים את היין, התאמת החום כך שהוא בועות לאט. כשהיין מתבשל למטה במשך 10 עד 15 דקות, השתמש במרית עץ כדי לגרד את חתיכות השחמה בתחתית המחבת.
מוסיפים את רוטב העגבניות. מערבבים את הזיתים, ומביאים את התערובת לבועה איטית מאוד על אש נמוכה. מכסים בחוזקה ומבשלים על אש נמוכה 1 שעה. מתבלים במלח ופלפל. לרפרף כל שומן מפני השטח של הרוטב.
מפזרים בזיליקום מעל ומגישים עם פולנטה בגריל.
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיף את הבצל ושום, ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הקורנית והגזר, ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
בסיר בינוני, להביא את המים לרתיחה.
מוסיפים את הפולנטה, בהדרגה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. חום נמוך יותר לרתיחה, מתבלים במלח, ומבשלים 5 עד 7 דקות, עד עקביות של שיבולת שועל עבה.
יוצקים את הפולנטה לתוך נקי, אבל לא משומן 9 על ידי 13 אינץ ' צלחת אפייה ולאפשר להתקרר במשך 30 דקות.
מחממים את הגריל או את הגריל.
חותכים את הפולנטה לרבעים, ואז חצי כל רבעון באלכסון כדי להפוך 8 טריזים.
מברשת את הפרוסות עם 1 כף שמן זית, להגדיר על הגריל, ומבשלים עד חרוך מעט ופריך, על 10 דקות.