קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות53
מגזין

Spaghettini עם שרימפס, עגבניות ופירורי צ'ילה

Spaghettini עם שרימפס, עגבניות ופירורי צ'ילה
Spaghettini עם שרימפס, עגבניות ופירורי צ'ילה הוא Spaghettini חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, שרימפס, עגבניות שרי ירושה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Spaghettini עם שום מיובש צ'ילה, Spaghettini עם עגבניות, אנשובי ושקדים, ו Spaghettini עם עגבניות, אנשובי ושקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את עגבניות השזיף בתבנית אפייה קטנה טפטוף עם חומץ 2 כפות של שמן זית. צלי במשך כ -20 דקות, רק עד העורות להשתחרר והעגבניות בקושי התרככו.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את העגבניות. באמצעות החורים הגדולים על פומפיה תיבת, לגרר את העגבניות בחזרה לתוך צלחת אפייה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
4
בינתיים, לחמם 2 כפות של שמן זית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיף את פירורי הלחם ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד זהב פריך, על 5 דקות. מערבבים את גרידת הלימון וקורט של פלפל אדום כתוש ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
להעביר את הפירורים לקערה ולמחוק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד בקושי אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/2 כוס מי הבישול. להחזיר את הפסטה לסיר ומערבבים 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
במחבת הגדולה, לחמם את 3 כפות הנותרים של שמן עד מנצנץ. מתבלים את השרימפס במלח וקורטוב של פלפל אדום מרוסק ומבשלים על אש גבוהה, משליכים פעם או פעמיים, עד שבקושי מבושלים, בערך 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיף את הבזיליקום והפסטה יחד עם הפסטה השמורה בישול מים ומבשלים, משליך, עד השרימפס לבנים בכל רחבי והפסטה מצופה ברוטב קל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
11
מעבירים את הפסטה לקערות ומפזרים את עגבניות הדובדבן מסביב. למעלה עם רוטב עגבניות ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מגישים מייד.