מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר, חמאה, 2 בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafereños o Bogotános (Santa Fe Region Tamales), ו Tamales הקולומביאני של אמא (Tamales Colombianos de mi Mamá).
הוראות
1
מכסים קליפות עם מים חמים על ידי 2 אינץ ' בקערה גדולה ולספוג, המשיך שקוע עם צלחת הפוכה, מפנה קליפות מדי פעם, עד רך, כ 30 דקות. שוטפים קליפות, 1 בכל פעם, מתחת למים זורמים. ערימה 24 של קליפות גדולות על צלחת לכסות עם מגבת מטבח לחה. קרע כמה מהקליפות שנותרו לאורך לרצועות 24 (ברוחב 1/2 אינץ') לשימוש כקשרים (שמור לח גם כן).
מכסים פורצ ' יני עם 1 כוס מים חמים מאוד בקערה קטנה ולספוג 30 דקות. הרם את פורצ ' יני, סוחט את הנוזל בחזרה לקערה (נוזל מילואים), ולאחר מכן לשטוף פטריות כדי להסיר כל חצץ. קוצצים גס פורצ ' יני.
מקציפים הנותרים 1 1/2 מקלות חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 30 שניות. לנפות מאסה קרינה עם אבקת אפייה, סוכר, ונותר 1 1/2 כפיות מלח לקערה. מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים מאוד עד צורות להדביק עבה.
מקציפים תערובת מאסה לתוך חמאה 3 קבוצות, להכות עד חלקה לאחר כל תוספת. הפחת מהירות נמוכה ומערבבים בתערובת פטריות עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גרוטאות טריות
10
שים קליפה 1 על משטח עבודה, קצה מחודד קרוב אליך, ו, להפיץ אותו שטוח, תל 3 כפות מילוי במרכז ולשטח מעט לתוך אליפסה מחוספסת (בערך 1/2 אינץ 'עבה) עם גב כף, משאיר גבול 1 אינץ' משני הצדדים. להביא קצה מחודד של קליפה מעל תל של מילוי כדי לכסות, לקפל הצדדים של קליפה מעל מילוי כדי לצרף. לאסוף יחד סוף פתוח של קליפה בחלק העליון של מילוי, יצירת נרתיק שטוח, ולקשור עם רצועת תירס קליפה. להרכיב 23 tamales יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
11
סדר tamales זקוף בשכבה 1 ב-steamer insert כך שהם דומים דומינו נופל בשורות. הגדר steamer מעל מים רותחים בסיר ולכסות במגבת מטבח מקופלת (מגבת סופג עיבוי כך tamales לא מקבל רטוב). Tamales קיטור, מכוסה היטב עם מכסה, הוספת מים נוספים לפי הצורך, עד מילוי רך, כ 30 דקות. כדי לבדוק את doneness, לפתוח 1 tamale מאודה ואם כל חלק של מילוי הוא עדיין דביק, קיטור 5 עד 10 דקות יותר.
Tamales מבושל יכול להיות קפוא, עטוף היטב בנייר כסף, 1 חודש. כדי לחמם, להשליך רדיד (לא להפשיר) ואדים על מים רותחים עד מחומם דרך, על 5 עד 10 דקות, או מיקרוגל עד חם.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.