צלייה על ידי חשיפה מהירה לטמפרטורה גבוהה היא שיטה מהירה וקלה ליצירת מנות מלאות טעם. מצב הצלייה הוא בדרך כלל הפונקציה שבה משתמשים הכי פחות בתנור האפייה (טוב, זה והכפתור "ניקוי אוטומטי"). גוף החימום העליון מגיע לטמפרטורה גבוהה ומקרין חום ישיר על כל דבר שתשימו בתנור. עוף יתבשל תוך דקות, וכך גם סטייקים. ניתן אפילו לצלות פירות וירקות כך שיהיו רכים, מקורמלים ומלאי טעם תוך זמן קצר. בצלייה תוכלו להכין ארוחות צהריים, ארוחות חג, קינוחים ועוד. זה סוג של "שגר ושכח", רק לסדר בתבנית עם התבלינים הנכונים, לשים בתנור ויש לכם ארוחה מושלמת.