קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

Char הארקטי שלוקה עם מיונז בזיליקום טרגון

Char הארקטי שלוקה עם מיונז בזיליקום טרגון
Char הארקטי שלוקה עם מיונז בזיליקום טרגון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 643 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מלח כשר, מלח ים מתפורר, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Char הארקטי שלוקה עם מיונז בזיליקום טרגון, כריכי צ'אר ארקטיים עם סלט לימון-טרגון, ו שרפה ארקטית צלויה עם רוטב בזיליקום ועגבניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חלמונים, מיץ לימון, ואבקת חרדל בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים בזיליקום ו 1/4 כוס טרגון. עם ריצת מכונה, רסס בשמן 3/4 כוס; להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
העברת מיונז לקערה קטנה, כיסוי, וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
שלב גבעולי טרגון, שום, 2 כפות מלח כשר, ו 6 כוסות מים במחבת עמוקה, lidded גדולה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הוסף דגים, כיסוי, ולהסיר מחבת מחום.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
בואו לעמוד עד דגים הוא פשוט אטום במרכז, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
בינתיים, לבשל אספרגוס בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 3 דקות; ניקוז
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מגישים דגים עם אספרגוס; למעלה עם מיונז, טפטוף עם קצת שמן, ומפזרים מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
לעשות קדימה: מיונז יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק