Char הארקטי שלוקה עם מיונז בזיליקום טרגון
Char הארקטי שלוקה עם מיונז בזיליקום טרגון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 643 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מלח כשר, מלח ים מתפורר, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Char הארקטי שלוקה עם מיונז בזיליקום טרגון, כריכי צ'אר ארקטיים עם סלט לימון-טרגון, ו שרפה ארקטית צלויה עם רוטב בזיליקום ועגבניה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלמונים, מיץ לימון, ואבקת חרדל בבלנדר.
מוסיפים בזיליקום ו 1/4 כוס טרגון. עם ריצת מכונה, רסס בשמן 3/4 כוס; להתמזג עד חלקה.
העברת מיונז לקערה קטנה, כיסוי, וצינה.
שלב גבעולי טרגון, שום, 2 כפות מלח כשר, ו 6 כוסות מים במחבת עמוקה, lidded גדולה ולהביא לרתיחה.
הוסף דגים, כיסוי, ולהסיר מחבת מחום.
בואו לעמוד עד דגים הוא פשוט אטום במרכז, 6-8 דקות.
בינתיים, לבשל אספרגוס בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 3 דקות; ניקוז
מגישים דגים עם אספרגוס; למעלה עם מיונז, טפטוף עם קצת שמן, ומפזרים מלח ים.
לעשות קדימה: מיונז יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור צונן.