אספרגוס קשיו מוקפץ
ניתן להכין את המתכון של אספרגוס קשיו מוקפץ תוך 20 דקות בערך . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -11 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 394 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.18 למנה , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אספרגוס, שן שום, אגוזי קשיו קלות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 172 אוכלי אוכל וטבחים. אנשים רבים מאוד אהבו את התוספת הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 96% . עוף מוקפץ תאילנדי עם אגוזי קשיו , אספרגוס מוקפץ עם רוטב שעועית שחורה , וטיגון קרלה/קארלה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת טפלון גדולה מטגנים את האספרגוס, הבצל והפלפל האדום בשמן עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מערבבים את עמילן התירס, המרק, רוטב הסויה והג'ינג'ר עד לתערובת; מערבבים בהדרגה לתוך המחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
להפחית את החום; מוסיפים אגוזי קשיו ושמן שומשום. מבשלים עוד 2 דקות או עד שהם מתחממים.