ביסק אבוקדו שרימפס
ביסק אבוקדו ושרימפס לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-12 מנות . מנה אחת מכילה 185 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . לכו לחנות וקנו אבוקדו, מיץ לימון, פלפל גרוס ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. המתכון מובא אליכם על ידי Allrecipes. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים ממש אהבו את המנה העיקרית הזו. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . ציון זה די טוב. מתכונים דומים: ביסק שרימפס שמנתי , לאסי אבוקדו מתוק - איך להכין לאסי אבוקדו - אבוקדו הודי , וביסק אלואט עגבניות מיובשות ובזיליקום .
הוראות
חותכים את האבוקדו לחצי. מסירים את הגרעינים. מעבירים את הבשר לקערה קטנה עם כף.
בסיר בינוני, שלבו אבוקדו, ציר עוף, חלב מלא, מיץ לימון ובצל קצוץ.
חממו לאט עד לרתיחה, תוך ערבוב תכוף.
מוסיפים שרימפס קצוץ, יחד עם מלח ופלפל.
מחממים היטב, אך לא מרתיחים.
הסירו מהאש. מתקנים תיבול לפי הטעם. ניתן להגיש חם או קר.