קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בוקרים

לחם בוקרים
ניתן להכין את המתכון של לחם בוקרים תוך שעה ו-40 דקות בערך . מתאים ל-8 מנות. לחם זה מכיל 278 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 65 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמרים, חמאה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוגיות בוקרים עם בייגלה וצימוקים , קוואדי קאובוי גבינתי ולחם דלעת חמוציות .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים יחד את המים, החלב והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
חמאה נוספת, מומסת, לא חובהחמאה נוספת, מומסת, לא חובה
קמח ארפס (כגון PAN®)קמח ארפס (כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
2
מפזרים את השמרים מלמעלה ומניחים לעמוד 5 דקות להתמוססות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות מים חמימים (110 מעלות עד 115 מעלות)6 כפות מים חמימים (110 מעלות עד 115 מעלות)
3
מערבבים את הביצה והחמאה לתוך תערובת השמרים, ואז מערבבים פנימה את המלח, אגוז המוסקט ו-2 כוסות הקמח.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות קוביות מלית מתובלות5 כוסות קוביות מלית מתובלות
משמשים מיובשים או צימוקים קצוציםמשמשים מיובשים או צימוקים קצוצים
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
6 כפות מים חמימים (110 מעלות עד 115 מעלות)6 כפות מים חמימים (110 מעלות עד 115 מעלות)
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
4
מערבבים עד שהכל מתערבב היטב.
5
מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם עד שהבצק מתרחק מדופן הקערה. הופכים על משטח מקומח, ולשים 10 דקות (ללא רמאות!).
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
6
מניחים את הבצק בקערה משומנת ומתפיחים עד להכפלת נפחו.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
7
מחלקים את הבצק ל-8 כדורים ונותנים לנוח עוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
8
מרדדים כל כדור לקוטר של 8 עד 10 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מחממים מחבת מברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה. מטגנים כל אחת מחתיכות הלחם במשך 30 עד 60 שניות מכל צד, או עד שמופיעים כתמים חומים בהירים עד בינוניים. שומרים מכוסה במטלית לחה, או מאחסנים בשקית ניילון עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך 1 קילו)3 כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך 1 קילו)
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח