לחם בוקרים
ניתן להכין את המתכון של לחם בוקרים תוך שעה ו-40 דקות בערך . מתאים ל-8 מנות. לחם זה מכיל 278 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 65 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמרים, חמאה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוגיות בוקרים עם בייגלה וצימוקים , קוואדי קאובוי גבינתי ולחם דלעת חמוציות .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד את המים, החלב והסוכר.
מפזרים את השמרים מלמעלה ומניחים לעמוד 5 דקות להתמוססות.
מערבבים את הביצה והחמאה לתוך תערובת השמרים, ואז מערבבים פנימה את המלח, אגוז המוסקט ו-2 כוסות הקמח.
מערבבים עד שהכל מתערבב היטב.
מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם עד שהבצק מתרחק מדופן הקערה. הופכים על משטח מקומח, ולשים 10 דקות (ללא רמאות!).
מניחים את הבצק בקערה משומנת ומתפיחים עד להכפלת נפחו.
מחלקים את הבצק ל-8 כדורים ונותנים לנוח עוד 20 דקות.
מרדדים כל כדור לקוטר של 8 עד 10 סנטימטרים.
מחממים מחבת מברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה. מטגנים כל אחת מחתיכות הלחם במשך 30 עד 60 שניות מכל צד, או עד שמופיעים כתמים חומים בהירים עד בינוניים. שומרים מכוסה במטלית לחה, או מאחסנים בשקית ניילון עד להגשה.