קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות מאודות סיניות עם מילוי חזיר על האש

לחמניות מאודות סיניות עם מילוי חזיר על האש
אם אתה רוצה להוסיף עוד סינית מתכונים לקופסת המתכונים שלך, לחמניות מאודות סיניות עם מילוי חזיר על האש עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכין 24 מנות עם 155 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. אם יש לכם בצל ירוק, שום, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר מרהיב ציון של 32%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחמניות אננס סיניות עם מילוי חזיר צלוי, לחמניות אננס סיניות עם מילוי חזיר צלוי, ו לחמניות חזיר מאודות סיניות (צ'אר סיו באו).

הוראות

1
מניחים את המים החמים בקערה גדולה ומפזרים את השמרים מעל. מערבבים פנימה 1 כוס מהקמח ומערבבים היטב. מכסים בבד, ומניחים לעמוד עד להופעת בועות, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2
ממיסים סוכר וקיצור במים רותחים, ומניחים להתקרר לפושר. מערבבים לתערובת השמרים יחד עם יתרת הקמח. כשהבצק נעשה נוקשה מכדי לערבב, הופכים על משטח מקומח קלות, ולשים עד לקבלת תערובת חלקה, כ -10 דקות. מצפים קערה גדולה בשמן שומשום, ומניחים את הבצק בפנים. הופכים לציפוי ומכסים את הקערה במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
3
מניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלת הגודל.
4
מחממים 2 כפות שמן בווק על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים בצל ירוק ושום ומטגנים כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
6
מוסיפים חזיר ומטגנים דקה ואז מערבבים פנימה את רוטב הסויה, רוטב הצדפות והסוכר. ממיסים עמילן תירס ב -2 כפות מים ואז מערבבים את התערובת לחזיר. מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהחזיר מצופה בזיגוג מעובה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
7
מוציאים לקערה ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
8
מוציאים את הבצק מהקערה ומרדדים אותו לבול עץ אחד ארוך. פורסים את היומן לחתיכות 1 אינץ'. משטחים כל חלק לעיגול בגודל 3 אינץ ' בעזרת כף היד או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
9
מניחים 2 כפות ממילוי החזיר על מרכז כל עיגול, ואוספים את הקצוות סביב המילוי וצובטים יחד כדי לסגור את הלחמניה.
מרכיבים שתצטרך
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים כל צד תפר לחמניה כלפי מטה על ריבוע נייר אלומיניום. מכסים במגבת, ולתת לעלות במשך כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועותחזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
11
הביאו כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בווק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
12
מניחים כמה לחמניות בכל פעם בספינת קיטור, כמו ספינת קיטור במבוק לווק, או מגש אדים מצויד. מכסים, ולחמניות אדים מעל מים רותחים במהירות במשך 10 דקות. חזור על הפעולה עם הלחמניות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל

מרכיבים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת ללחמנייה מאודה. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הרבנטוס אני בלאן דה לה פינקה ברוט עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
היין הנצנץ של דה לה פינקה מיוצר מענבים מהענבים העתיקים ביותר של רבנטוס אי בלאן, שנשתלו באמצעות מערכת גובלט בשנת 1964 בוויניה דלס פפססילס.ממוקם על המרפסים הגבוהים ביותר של נהר אנויה, כרם ויניה דלס פקססילס יש קרקעות ימיות עם תכולת מאובנים גבוהה. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את המקור העיקרי של טיפוסיות ליין הנוצץ הזה עם ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע עם זהות ואישיות ייחודיים.