קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

מכונת הודו ירוקה מרושעת

מכונת הודו ירוקה מרושעת
הכנת מכונת הודו ירוקה "Mean Green Turkey Machine" אורכת כ -11 שעות ו-55 דקות מתחילתה ועד סופה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -112 גרם חלבון , 31 גרם שומן , וסך של 957 קלוריות . תמורת 5.07 דולר למנה , מתכון זה מכסה 48% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 יגידו שהוא מושלם. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם סירופ אגבה, גרידת ליים, טקילה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מתאים גם כמנה עיקרית יקרה. עם ציון סופגני של 85% , מנה זו יוצאת דופן. נסו את Penettone For Bread Machine , Baklava From Turkey ו- Turkey Kale Tacos (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שוטפים את תרנגול ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
הוסיפו את מי המלח לכלי גדול או לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת והטביעו את תרנגול ההודו במים. מקררים במשך 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
שטפו וייבשו את תרנגול ההודו. חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס. תבלו את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל. הכינו את הפלפלים על ידי סידורם מתחת לגריל על אש נמוכה עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים אותם בקערה גדולה ומכסים בנייר כסף עד שהם יתקררו מספיק כדי שניתן יהיה לטפל בהם.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
הסירו את הקליפה, הגבעולים והגרעינים (אין לשטוף תחת מים) וקוביות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה, הוסיפו את שמן הקנולה, וכשהוא חם, הוסיפו את הפלפלים הקצוצים וטגנו במשך 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את השום, הכמון, הכוסברה הקצוצה והבצל הירוק. מבשלים במשך 2 עד 3 דקות ומתבלים במעט מלח ופלפל, לפי הטעם. מוסיפים את הקליפה והמיץ של ליים אחד ומקפיאים עם רבע כוס טקילה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
טקילהטקילה
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
9
מסירים מהאש, מעבירים לצלחת, מפזרים באופן שווה ומניחים להתקרר.
10
העבירו בזהירות את ידכם מתחת לעור חזה ההודו, וצרו כיס מהצוואר ועד לתחתית החזה משני הצדדים. העמידו את ההודו בקערה גדולה או בכלי מדידה של 8 כוסות, כדי לסייע בשמירה על ההודו זקוף. דחפו בעדינות חצי מתערובת הפלפלים לתוך כל כיס עור, הניחו את העוף על גבו ופיזרו את מילוי הפלפלים בצורה אחידה. חתכו כל שומן עודף מהגוף והכניסו את הכנפיים לאחור.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מכניסים את הבצל, חצי צרור כוסברה וחצאי הליים החתוכים לחלל התבנית ומסדרים על רשת צלייה בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
צולים עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 165 מעלות פרנהייט במדחום לקריאה מיידית, כ-15 עד 20 דקות לכל פאונד, כ-3 וחצי שעות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
13
מוציאים את תרנגול ההודו מהתנור ומניחים על קרש חיתוך. מכסים בנייר אלומיניום ומניחים לו לנוח 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
בזמן שההודו נח, הסירו את שאריות השומן מהחלק העליון של המחבת וחממו על אש בינונית-גבוהה. גרדו שאריות שומן מהחלק התחתון והוסיפו את ציר העוף. צמצמו את הרתיחה במשך 8 דקות, לאחר מכן הנמיכו את האש והוסיפו את חצי-חצי המשקה ואת הטקילה הנותרת. צמצמו את הרתיחה במשך 5 דקות ותקנו תיבול עם מלח ופלפל לפי הטעם. סננו והחזיקו חם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
חצי וחציחצי וחצי
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
טקילהטקילה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
פורסים את תרנגול ההודו, מסדרים על צלחת הגשה ומגישים עם רוטב סלט.
מרכיבים שתצטרך
Au JusAu Jus
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק

מרכיבים

1101 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ אגבהסירופ אגבה1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1גבינת פרמזן מגוררתפלפל שחורפלפל שחור1גבינת פרמזן מגוררת8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית2401 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)16פלפל האבנרועלי כוסברה קצוצים, (על חבורה 1), בתוספת 1/2 חבורה, עלים שלמיםעלי כוסברה קצוצים, (על חבורה 1), בתוספת 1/2 חבורה, עלים שלמים1גבינת פרמזן מגוררתשום קצוץשום קצוץ6ציפורןשום גויה®שום גויה®1גבינת פרמזן מגוררתכמון טחוןכמון טחון811 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי-חציחצי-חצי240פלפל האבנרוIn a medium saucepan over high heat, add of the water and the remaining ingredients. Stir until the salt is completely dissolved. Add the remaining 2 cups of water and allow the brine to cool to room temperature before usingIn a medium saucepan over high heat, add of the water and the remaining ingredients. Stir until the salt is completely dissolved. Add the remaining 2 cups of water and allow the brine to cool to room temperature before using146פלפל האבנרותפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1גבינת פרמזן מגוררתמלח כשר, ועוד לתיבולמלח כשר, ועוד לתיבול2ליים, 1 מקונן ו juiced, 1 לחתוך ב 1/2ליים, 1 מקונן ו juiced, 1 לחתוך ב 1/21בצל, קלופים ורבעיםבצל, קלופים ורבעים1גבינת פרמזן מגוררתפלפל שחור טרי סדוק, ועוד לתיבולפלפל שחור טרי סדוק, ועוד לתיבול4largesפלפלים פסילהפלפלים פסילה1אוראו ממולאים כפוליםבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'200פלפל האבנרובצל ירוק פרוס, (כ -2 צרור)בצל ירוק פרוס, (כ -2 צרור)2פלפל סראנופלפל סראנו1201 לב מפאלדי טרי אם אפשרטקילה, מחולקתטקילה, מחולקת4kgsטורקיהטורקיה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים